Leven

Waar staan wij voor? 

Onze missie

Created with Sketch.

Wij leveren een bijdrage aan een vitaal leven in een gezonde balans. Slaap behoort hierbij tot de belangrijkste prioriteit. Onze toekomstdroom is om samen met ambassadeurs en materiedeskundigen iedereen in Nederland een goede kwaliteit van slaap te bieden.

Wie zijn wij?

Slaap Centraal

Created with Sketch.

Slaap Centraal is een organisatie die door Pons Jan Vermeer en Monique Schlösser is gebouwd. Ondernemers met passie voor een vitaal leven dat voor iedereen binnen handbereik is. Binnen Slaap Centraal wordt samengewerkt door alle partners conform onze basiswaarden: Eigenheid, Integriteit, Meesterschap en Stabiliteit. Dit zijn onze kernwaarden waar de organisatie op drijft, waar beslissingen op worden genomen en waar ons gedrag aan herkend wordt. Anders gezegd hoe wij de dingen binnen Slaap Centraal doen!

Hoe zien wij de "perfecte wereld" ?

Onze visie

Created with Sketch.

Focussen op de wetten van Moeder Natuur is van essentieel levensbelang. Hierbij heeft slaap de eerste prioriteit en zijn andere vitale onderwerpen nauw verbonden met slaap. Hoe beter de kwaliteit van slaap is, hoe gezonder we eten, hoe meer we bewegen en hoe beter we om kunnen gaan met stress. Wij willen heel Nederland inspireren om te investeren in de kwaliteit van slaap om topprestaties te realiseren en om gezond en gelukkig te zijn.

Hiervoor verdiepen wij ons in de invloed van slaap op...

...voeding


...bewegen

...ontspanning/stress

...mentale weerbaarheid

...emotionele stabiliteit


En andersom de invloed van deze vitale thema's op slaap.We volgen de weg van bewustwording, aandacht geven en bewustzijn! We vertalen wetenschap naar de dagelijkse praktijk.

#1 | Slaap is onze nummer 1 hersteller!