LezenWat doen wij?

Middels Clinics, Coaching en Consulting geven wij je de input over vitale thema's waarbij Slaap centraal staat! 
Onderwerpen die aan bod komen:
- Belang van een goede slaap
- De architectuur van slaap
- Jouw gedachten over slapen
- De invloed van stress op onze slaap
- Handvatten om de slaapkwaliteit te verbeteren

Kenmerkend is dat al onze werkvormen 'custom-made' zijn. Jij, jouw bedrijf en jullie behoeften zijn leading in de te kiezen aanpak en duur.


Clinic

Waarom is slapen zo belangrijk voor ons? Er is en wordt veel onderzoek gedaan naar de kwaliteit van slaap bij mensen. Beter slapen leidt tot betere fysieke en mentaal emotionele gezondheid.

De sessies zijn praktisch, zeer interactief met de nodige humor en gebasseerd op wat de groep nodig heeft. Investeren in slaap wordt dan ook ruimschoots beloond. Deze sessies kunnen zowel online als offline gegeven en gevolgd worden. 

Wil je meer weten over de organisatie van een slaapworkshop voor uw bedrijf, instelling of organisatie? Neem dan contact met ons op.

Coaching

Onze coaching is gericht op inzicht creëren, verantwoordelijkheid nemen en zelfredzaam worden. Hierbij kijken we naar het belang van slaaphygiëne, slaaprituelen en de impact van slecht slapen. Ons doel van de slaapcoaching is een bijdrage leveren aan het welzijn van mensen. 

Wij bieden verschillende vormen van coaching: 
- Persoonlijke coaching voor iedereen die beter wil slapen
- Teamcoaching voor een team dat een gezamenlijk belang heeft bij een goede kwaliteit van slaap zoals wisseldienstmedewerkers en sportteams. 
- Presatie coaching voor (top)sporters gericht op sneller herstel en betere prestaties. 

Consulting

Vanuit onze expertise kunnen wij MT's, HR Professionals en leidinggevenden adviseren bij het organiseren, implementeren en borgen van vitaliteitsprograma's. Zowel op beleids-als op praktisch niveau. 

Ook adviseren wij je bij ernstige slaapproblemen over de inzet van speciale producten zoals lichtbril of individueel slaaponderzoek.

Bent u een HR Professional die geïnteresseerd is in het verminderen van vermoeidheid op de werkplek, een werknemer die zich zorgen maakt over zijn/haar eigen slaap (of die van een collega) ?
Wij helpen je graag!


Hoe doen wij dat?

 De werkwijze van ‘inzicht verkrijgen-visualisatie-ervaren-rituelen’ is onze unieke stijl om de kennis en wetenschap van slaap en andere vitale onderwerpen om te zetten naar verantwoordelijkheid in jouw dagelijkse praktijk. We gebruiken de topsportwereld als mooie metafoor bij onze werkwijze. 

Deze Clinics, Coaching en Consulting zijn zowel online als offline in te zetten, of een combinatie van beiden, in de vorm van 'blended learning’. 


Slaap Centraal werkt o.a. voor:

#2 | Een powernap doen is professioneel gedrag